
3-4 dl matlagningsgrädde
1 burk champinjoner
Stek fläskytterfiléen i skivor i smör. Salta och peppra köttet. Lägg sedan i svampen och låt den fräsas med en stund. Häll över matlagningsgrädden och rör om. Låt det koka några minuter och smaka av med salt. Servera med grönsaker och klyftpotatis, kokt potatis eller ris. Smaskens!!
Receptet hittade jag här
3 kommentarer:
Låter jätte smarrigt ! ska testas
hos mej oxå !
Nu närmar det sej med stormsteg,hoppas att allt går bra
och gissar att Momma är mer "nervös" än du.
(snygg spishanduk)....ler !
Ha det gott !
Eva i jämtland: Ja, jag tror hon är mer nerövs och värre kommer det nog bli :)
Jaaa, visst är den fin. ;)
Mamma var snäll och delade med sig. Jättepraktiskt med kardborre istället för knappar som det brukar vara. :)
Häls momma att hog kan få beskrivningen på snigeln av mej
om hon vill..........eller rättare sagt om sonen vill...Ler !
Skicka en kommentar