Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

måndag 16 november 2009

Biff enchilada

Det här är riktigt mumsigt. Glöm inte sallad och salsasås till.



Biff enchilada
4 port

500 g lövbiff eller biff på bit
1 purjolök
Vitlök
2 - 3 dl Crème fraiche
Smör att steka i
1/2 tsk salt
Vit- och Svartpeppar
6 stora tortillabröd (eller 8 små)
ca 2 dl Riven ost (gratäng)

Till servering
Sallad och salsasås

Tips: Créme fraichen kan även blandas ut med hackade jalapenos

Sätt ugnen på 250°C. Strimla köttet och purjolöken tunt. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i purjolöken ocu vitlöken och krydda med salt och peppar. Rör ner crème fraiche och låt allt koka ihop 1–2 min. Bred ut röran på tortillan och rulla ihop. Lägg rullarna på ett ugnssäkert fat. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min tills osten fått färg.

Servera med sallad och tacosås/salsasås

Inga kommentarer: